Over ons

Over Automakelaar Beentjes & Fox

Mijn naam is Tom Beentjes, oprichter van Automakelaar Beentjes.

Ik heb mijn ervaringen opgedaan op technisch-, commercieel-, management,- en directie-vlak in de autobranche waarin ik momenteel ruim 26 jaar werkzaam ben.

Door de jaren heen heb ik ervaren dat mensen het erg fijn vinden om geholpen te worden bij het aanschaffen van een auto. Of dat nu om een nieuwe auto of gebruikte auto gaat, zowel particulier alsook zakelijk. Men geeft immers veel geld uit aan iets waarbij veel valkuilen te vinden zijn. Zodoende heb ik er voor gekozen mijn kennis te gebruiken om uw leven makkelijker, comfortabeler en zelfs zorgenvrij te maken.

Gebruik maken van Automakelaar Beentjes is niet perse duur, nog sterker, het levert u zelfs veel op. Zoals:

– Tijd
– Geld
– Kennis
– Gemak
– Kwaliteit
– Vertrouwen
– Een goed gevoel
– Zorgen-vrije mobiliteit

Mijn naam is Peter Fox, mede eigenaar van Automakelaar Beentjes & Fox.


Ik ben 35 jaar oud, heb de opleiding IVA te Driebergen gevolgd en behaald.

Sinds mijn negentiende werkzaam in de autobranche en bij diverse automotive bedrijven heb ik mij kunnen ontwikkelen en kennis opgebouwd.

De occasion automobielen hebben altijd al mijn voorkeur gehad, dit heeft zich altijd geuit bij mijn verschillende werkgevers in de (eind)verantwoordelijkheid en specialisme voor de occasion afdeling. Zoals bij BMW Maaral Hoorn, Toyota Zonneveld Almere als Audi Amsterdam. Hierbij kon ik mijn analytisch vermogen, inkoop, voorraad beheer, omloopsnelheid, marges, financiële rapportages en presentatie en het uiteindelijke verkoop bewaken.

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten zodat wij u kunnen ontzorgen.

Met vriendelijke groet,
Tom Beentjes & Peter Fox

Back to top